Hoe je écht opwaartse meters maakt in je gezondheid!

In mijn blogs kun je veel lezen over de facetten van een gezonde leefstijl. Je leert dat gezond leven niet alleen het eten is wat je mond in gaat. Maar ook bestaat uit bewegen, rust en ontspanning. Ik vertel dat het pas werkt als je weet waar je het voor doet, en ook hoe je het moet organiseren. En ten slotte dat het niet vanzelf komt, en ook niet in één keer. Maar dat het een optelsom is van kleine stapjes, in de loop van dagen, weken, maanden en zelfs jaren, tot het een gewoonte is. Stapjes die je zelf moet zetten, maar die niet groot hoeven te zijn. 

“Een reis van duizend mijl begint met die eerste stap” – Lao Tse

Kortom, je Upgrade Jouw Energie. En deze reis is voor iedereen anders, en gaat voor de één sneller dan voor de ander. Een leefstijl is persoonlijk, uniek en daarom voor niemand hetzelfde. Dat geldt dus ook voor de weg ernaartoe. 

Via mijn blogs krijg je waardevolle informatie, inspiratie en handvatten om het zelf te doen. Maar ervaring leert dat het nog best lastig is om het concreet te maken voor jezelf.

Want voor iedereen is de volgorde en behoefte van aanpakken anders. Sommigen hebben wel de tijd en planning voor elkaar, maar weten niet goed wat ze moeten eten. Anderen kunnen beter beginnen met het verminderen van stress voordat het zin heeft om je voedingspatroon om te gooien. Anderen weten gewoon helemaal niet waarom het niet lukt en waar te beginnen. 

Één ding is zeker: waar je nu zit  is blijkbaar niet waar je wilt zijn. En als je niets doet, blijf je daar altijd van balen. Je hebt een duwtje in de rug nodig, deze geven mijn blogs. Nu nog in de goede richting, en die is voor iedereen anders. 

Daarom doe ik het Upgrade Jouw Energie programma het liefst met jou één op één. Maak een afspraak voor een gratis online coach call. Dan kan ik zien hoe jouw huidige leefstijl eruit ziet, hoe je je nu voelt, en waar je naartoe wilt. Van daaruit kan ik opmaken waar de knelpunten liggen, welke jij misschien zelf niet ziet. Zo kun je effectief aan de slag, stap voor stap. Elke week nemen we een stap die in jouw leven past, naar jouw behoeften en in jouw tempo. 

Ik heb de reis zelf ook gemaakt. Niet in 10 dagen. Maar zo’n 5 jaar. En ik ben nog lang niet klaar. Wat ik wél al voor heb, is dat ik al weet wat jij dan beter wél kan eten. Ik weet wat veel mensen belemmert en hoe dit te overkomen. Ik weet hoe je gewoontes aanleert die blijven hangen. Of hoe je jezelf herpakt bij een terugval. Ik heb alles al ervaren en uitgezocht en dit deel ik graag met je. 

Na een paar weken heb ook jij veel geleerd, ben je al aardig wat gewicht kwijt, slaap je veel beter, en het allerbelangrijkst: heb je meer zelfvertrouwen! Het vertrouwen om vanaf nu zelf je reis voort te zetten. Zelf te ontdekken en jezelf terug te roepen als je een keer uit de bocht vliegt. YES! Je zit in het prachtige opwaartse spiraal. Enjoy the journey!