Menu Sluiten

4 augustus starten we!

Happy Mealplan

Op een makkelijke manier regie over je eetkeuzes

Op een makkelijke manier regie over je eetkeuzes

Heerlijk om met je eigen recepten te kunnen mealplannen (je shortlist). Geen gedoe, maak het jezelf zo makkelijk mogelijk, zodat gezonde keuzes altijd de easiest way out zijn! Tijdens de Q&A beantwoordde Iris al mijn vragen en heeft ze zelfs live haar mealplan gemaakt! Het is nog simpeler dan het op papier lijkt. Extra motivatie om aan de slag te gaan!
Jente van der Woude

Gezonde keuzes zijn veel makkelijker als ze al gemaakt zijn

Gezonde keuzes zijn veel makkelijker als ze al gemaakt zijn

Herken je dit?

 • Je hebt geen inspiratie om iets te verzinnen om te eten
 • Je hebt regelmatig last van emotie-eten (verveling, eenzaamheid, verdriet of frustratie)
 • Je ervaart keuzevermoeidheid door de overload aan beschikbare recepten
 • Je weet niet goed of je genoeg varieert
 • Je maakt vaak een (slechtere) eetkeuze als je haast hebt of honger
 • Je voelt je vaak onzeker of schuldig over je eetkeuzes

De enige online cursus die jij nodig hebt om je eetkeuzes de baas te zijn

De enige online cursus die jij nodig hebt om je eetkeuzes de baas te zijn

Met deze cursus...

 • Bespaar je zeeën van tijd
 • Houd je extra euro’s in je zak (cursus in 2 weken al terugverdiend!)
 • Krijg je controle over je eetkeuzes
 • Maak (en volg) je met gemak jouw mealplan
 • Krijg je veel meer rust in je hoofd
 • Weet je precies wat je moet doen in lastige (eet)situaties
 • Bevrijd je jezelf van emotie eten en over-eten
 • …Wordt mealplannen een gewoonte!

Cursus Informatie:

 • Start 4 augustus
 • Alles op Instagram: altijd bij je!
 • Live Q&A van 60 minuten
 • Elke week maak ik live mijn mealplan!
 • Handige templates en worksheets
 • 1 maand toegang

Bekijk hieronder een kort voorproefje van de cursus:

~Miranda W.

Hoi Ik ben Iris en ik ben een Gewoontedier. Ik help jou gezonde keuzes makkelijker te maken. Cursus Mealplannen | Happy Mealplan | Iris Hebing | Gewoontedier | gewoontedier.com

Over mij...

Ik ben Iris Hebing, moeder van twee kleintjes (1 en 4), health- en mindsetcoach, MSc, en ervaringsdeskundige op het gebied van struggles in je kop rondom (niet) eten, uitblijvende discipline en emotie-eten. Als opgeleid voedingsdeskundige weet ik tot op celniveau- wat voor aanslag ongezond eten op je lijf is, en toch vind ik het ook niet altijd makkelijk om die reep chocola te laten liggen of om te kiezen voor een gezonde curry in plaats van een pizza in de oven. Het gaat er namelijk niet alleen om wat goed is om te eten, maar ook hoe je dit in je systeem krijgt. Moeiteloos, bij voorkeur 🙂

Dat het een gewoonte wordt.

De technieken die ik mijzelf en honderden dames heb aangeleerd in mijn programma’s zet ik met liefde in om ook jou te helpen om gezonde keuzes makkelijker te maken, een relaxte relatie met eten, een gezond gewicht en meer energie.

Mijn missie: Gezonde keuzes makkelijker maken. Deze cursus doet precies dat! Doe jij mee?

Wat kun je verwachten van de cursus?

 • De intentie is dat je met deze cursus afrekent met al je frustraties rondom (of  ontbreken van) gezonde eetkeuzes. Dat je deze keuzes op een eerder moment leert maken, en hier handig in wordt. Dat je de technieken en tips in deze cursus kneedt naar jouw behoeftes, smaak en schema. Precies hoe ik het ook zelf doe en gebruik.
 • Je leert kritisch kijken naar je tijdsbesteding, je voedingsinname, je uitgaven en je keuken. Er zitten oefeningen en opdrachten in de cursus. Dit is tegelijkertijd behapbaar én uitdagend: jij bepaalt hoe hoog je de lat legt. Als je dit lastig vindt om te bepalen, geef ik je hier ook veel tips en handvatten voor in deze cursus.
 • Dat je afrekent met die beladenheid rondom eten. Dat gezond eten geen big deal meer is. Dat je zonder schuldgevoel een stuk taart of chocola kan eten. Omdat je basis goed is. En dat leer je hier. Ik wil jou leren hoe je makkelijk en met plezier gezonde keuzes maakt, zónder tonnen wilskracht en afzien.

Dit ga jij leren tijdens de cursus:

Wat is deze cursus níet?

 • Het is geen opgelegd eetschema of cursus efficiënt koken. Jij leert juist zelf een schema te maken wat de leefstijl van jou en je gezin ondersteund. Een veel duurzamer strategie. Je leert naar jezelf te luisteren: wat vind ík lekker, hoe kook ik graag, wanneer wíl en kan ik koken?

   

 • Je krijgt geen recepten. Mijn benadering is heel anders. Een aantal tips en suggesties zitten er zeker wel in, maar in mijn beleving is het veel belangrijker dat jij zelf leert aanvoelen wat jij lekker vindt of fijn vindt om te bereiden. Daar besteden we ook de nodige aandacht aan in de cursus. Dat is naar mijn mening veel waardevoller dan (tijdelijke) recepten en weekmenu’s.

Op een relaxte manier in-control over je eetkeuzes

Op een relaxte manier in-control over je eetkeuzes

Hoe werkt de cursus?

Alles op Instagram!

De cursus is helemaal op Instagram. Maarrrr… Ook krijg je handige printable worksheets en templates!

Snackable content

De cursus bestaat uit stories, instructie video’s op IGTV en berichten. In totaal weg te kijken en te lezen in minder dan 3 uur.

Modules

Elke module bevat een challenge of opdracht. Die mag je natuurlijk zo uitgebreid en serieus doen als je zelf wil! Leuk als je dit deelt in de comments of in je stories met onze eigen hashtag.

Kijk live mee…!

Elke week maak ik live mijn mealplan! Zo zie je hoe alles samenkomt in de praktijk. Ik neem je mee in mijn overwegingen en hoe de planning tot stand komt.

Vraag & Antwoord

Ook doe ik eenmaal een Live Q&A. Je kan mij allerlei vragen stellen tijdens de live sessie, of je stuurt ze van te voren in. De Q&A kun je tot het einde van de cursus terugkijken.

In je eigen tempo…

De eerste 5 dagen komt er elke dag komt een nieuwe module vrij. Na 5 dagen staan alle modules en opdrachten staan klaar in de tegels: jij bepaalt je tempo.  Je hebt een hele maand toegang tot het account.

SNEAK PEAK: Introductievideo Module 3 – Planning

Tijdens deze cursus...

…Leer je afrekenen met die keuzevermoeidheid rondom eten en recepten

…Leer je je keuken effectief in te richten

…Krijg je zelf een goed inzicht in je voedingspatroon zodat je hier effectief aanpassingen op kan doen. Vaak hebben mensen weinig overzicht van hun voedingsinname en dan kost bijvoorbeeld (blijvend) afvallen ontzettend veel moeite, of je loopt tekorten op.

…Leer je variatie in je voedingspatroon aanbrengen

…Deel ik mijn eigen voorbeelden, ervaringen en een kijkje in mijn keuken

…Leer je hoe je handig eten kunt voorbereiden en bewaren

…Je creëert jouw persoonlijke mealplanning strategie die werkt. Jij weet wat je lekker vindt, wat je graag kookt, hoe en wanneer je op je werk kunt eten, etc. Want daar ga je achterkomen in deze cursus!

"Mijn inspratie is lager dan nul en ik liet mijn buien vaak bepalen waar ik trek in heb. Het koste me een hoop tijd, geld en frustratie. Ik heb gekeken naar hoe bouw ik elke dag een groente en fruit moment in, en ook per week 2 dingen eet waar we echt van genieten! Als ik dan een slechte bui heb kan ik altijd nog een wissel maken tussen twee dagen. Dit geeft een gevoel van spontaniteit, maar de regelmaat blijft. Ik spaar hier ook echt veel geld mee uit. Omdat jij zo lekker makkelijk ben en veel verteld over hoe jij het gebruikt en meeneemt in je leven, voelt het of je mij persoonlijk die tips geeft en ik heb vaak bij jou een JA PRECIES ZO GAAT T BIJ MIJ THUIS OOK gevoel) Het is niet droog en taai maar gezellig en leuk! Ook zijn het helemaal geen speciale of bijzondere dingen die we koken! Ik heb geleerd dat los te laten, het moet niet allemaal speciaal of altijd anders zijn! Dingen die goed bevallen mogen ook echt wel elke week terug komen! Al met al heb ik geleerd dat het eigelijk heel leuk is mealplannen/koken etc. En dat het daardoor ook helemaal niet moeilijk is. Als je een gezinnetje hebt, werkt en ook nog gezond en lekker (en makkelijk) wil koken is de cursus echt de perfecte oplossing! Het is makkelijk, geeft rust en het is ook gewoon leuk! Niet meer elke dag aan koken en eten denken. Niet meer proberen elke dag origineel te zijn. Die rust die je hierdoor in de keuken vindt heeft er bij mij voor gezorgd dat ik veel meer plezier in koken heb gekregen en dat had ik nooit gedacht! Dank je wel lieve Iris!"
Linnet Busalt

Cursus Informatie:

 • Start 4 augustus
 • Alles op Instagram: altijd bij je!
 • Live Q&A van 60 minuten
 • Elke week maak ik live mijn mealplan!
 • Handige templates en worksheets
 • 1 maand toegang

Koop een kaartje voor de cursus mealplannen

Aanvang:    4 augustus
Kaartje:      67 euro

Veelgestelde vragen

Het maakt geen drol uit hoe oud je bent, man of vrouw, wel of geen kinderen. Deze cursus is voor iedereen die intuïtiever en functioneler wil eten, meer rust in haar hoofd wilt en tijd, energie en geld wil besparen aan eetkeuzes.

Ik mik er op dat je hem in maximaal 2 á 3 uur zou kunnen wegkijken. Dit is exclusief de live Q&A sessie van 1 uur die ik geef aan het eind. Hoeveel tijd je aan de opdrachten besteedt (het daadwerkelijke mealplannen en alles wat erbij komt kijken)  is natuurlijk aan jezelf.

De cursus start 4 mei. Dat betekent dat je vanaf dan 3 maanden toegang hebt tot de module(s), opdrachten de community, de worksheets en templates. Je kunt hem vanaf dan in je eigen tempo volgen en terugkijken.

De cursus kun je kopen met iDeal door op de aanmeldknoppen hierboven op de pagina of door hier te klikken

Dat kan zeker. Als jij mij binnen 14 dagen een mail stuurt met daarin de ingevulde oefeningen, templates en opdrachten en een foto van je challenges, en je er toch achter bent dat het niets voor je heeft gedaan, krijg jij je investering terug.

Waar wacht je nog op?

Waar wacht je nog op?

Schrijf je in via de knop hieronder en ik zie je 4 augustus op Instagram!

Schrijf je in via de knop hieronder en ik zie je
4 augustus op Instagram!